top of page
Kik vagyunk?

Innovatív vállalat családi értékekkel

Az easyTRACK 100%-ban magyar tulajdonú cégként 2009 óta része a hazai járműkövetési piacnak, és ma már több mint 3000 vállalat 35 000 gépjárművének vonatkozásában nyújt teljes körű flottamenedzsment szolgáltatást. GPS-alapon működő járműkövető és flottamenedzsment rendszerünk számos problémára nyújt egyedi megoldást kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt. 

Kik vagyunk?

Gáll Péter

Gáll Péter

ügyvezető tulajdonos

  • LinkedIn
Magyari Zoltán

Magyari Zoltán

Tacho UltraLINK értékesítő és szerviz menedzser

Murvai Péter

Murvai Péter

üzletágvezető

  • LinkedIn
Soós András

Soós András

fejlesztési vezető

Mezei Melinda

Mezei Melinda

pénzügyi vezető

Békési-Vanek Annamária

Békési-Vanek Annamária

marketing vezető

  • LinkedIn
Tacho UltraLINK weboldal

Az easyTRACK eszközei saját, magyarországi gyártóegységünkben készülnek, a legmagasabb minőségi ellenőrzés mellett. 

Kutatás-fejlesztéssel foglalkozó kollégáink mindennap azért dolgoznak, hogy a kor igényeire szabva, a legmodernebb technológiákat felhasználva prémium szolgáltatásokat fejlesszenek ügyfeleink számára. 

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Átlátható, egyszerű és kiszámítható konstrukcióval dolgozunk. Az easyTRACK szolgáltatást akár belépési díj nélkül, havi díjas konstrukcióban is kérheti. 

A szerződéskötést követően akár 48 órán belül beszerelik szakértő kollégáink a járműkövető eszközeinket, és már használhatja is az easyTRACK rendszerét.

Ügyfeleink 98%-a elégedett szolgáltatásainkkal, ami kollégáink szakértelmét, kedvességét és baráti hozzáállását mutatja. 

bottom of page